London Blackfriars modern new entrance after renovation 2013 for the Thameslink project

- Image ID: DCE74N
London Blackfriars modern new entrance after renovation 2013 for the Thameslink project Stock Photo
Enlarge
https://www.alamy.com/licenses-and-pricing/?v=1 https://www.alamy.com/stock-photo-london-blackfriars-modern-new-entrance-after-renovation-2013-for-the-59319925.html
London Blackfriars modern new entrance after renovation 2013 for the Thameslink project
Tony Smith / Alamy Stock Photo
Image ID: DCE74N
Blackfriars station was significantly renovated between 2009 and 2012. The office building above was demolished and replaced as part of the Thameslink programme. The new station is the same height and houses a shared National Rail and London Underground ticket hall and ventilation shaft together with escalators and lifts between a mezzanine level for mainline railway services and the sub-surface level for London Underground services. The Underground station also received major enhancements, with a new roof of glazed north lights and partial-height glazed side panels installed along the entire length of the bridge.
Location: Blackfriars, London, England, UK 174 Queen Victoria Street, Blackfriars, London, UK EC4V 4EG