Klokvormige kop en schotel met bloemtakken en decoratieve banden Klokvormige kop en schotel van porselein, beschilderd op het glazuur in blauw, zwart en goud. Op het plat van de schotel een medaillon met bloemtakken; hieromheen een decoratieve band; op de wand servetwerk in goud afgewisseld met cartouches met bloemtakken in blauw; de rand met servetwerk in encre afgewisseld met een uitgespaarde lotusrank in een cartouche. Kop met dezelfde decoratie. Encre de Chine. Manufacturer : pottenbakker: anoniemPlaats manufacture: China Dating: ca. 1725 - ca. 1749School / stijl: Qing-dynastie (1644-1912)

Klokvormige kop en schotel met bloemtakken en decoratieve banden Klokvormige kop en schotel van porselein, beschilderd op het glazuur in blauw, zwart en goud. Op het plat van de schotel een medaillon met bloemtakken; hieromheen een decoratieve band; op de wand servetwerk in goud afgewisseld met cartouches met bloemtakken in blauw; de rand met servetwerk in encre afgewisseld met een uitgespaarde lotusrank in een cartouche. Kop met dezelfde decoratie. Encre de Chine. Manufacturer : pottenbakker: anoniemPlaats manufacture: China Dating: ca. 1725 - ca. 1749School / stijl: Qing-dynastie (1644-1912) Stock Photo
Preview

Image details

Contributor:

Art World / Alamy Stock Photo

Image ID:

2B6YYWY

File size:

7.1 MB (104.1 KB Compressed download)

Releases:

Model - no | Property - noDo I need a release?

Dimensions:

1799 x 1389 px | 30.5 x 23.5 cm | 12 x 9.3 inches | 150dpi

More information:

This image is a public domain image, which means either that copyright has expired in the image or the copyright holder has waived their copyright. Alamy charges you a fee for access to the high resolution copy of the image.

This image could have imperfections as it’s either historical or reportage.

Klokvormige kop en schotel met bloemtakken en decoratieve banden Klokvormige kop en schotel van porselein, beschilderd op het glazuur in blauw, zwart en goud. Op het plat van de schotel een medaillon met bloemtakken; hieromheen een decoratieve band; op de wand servetwerk in goud afgewisseld met cartouches met bloemtakken in blauw; de rand met servetwerk in encre afgewisseld met een uitgespaarde lotusrank in een cartouche. Kop met dezelfde decoratie. Encre de Chine. Manufacturer : pottenbakker: anoniemPlaats manufacture: China Dating: ca. 1725 - ca. 1749School / stijl: Qing-dynastie (1644-1912) / Yongzheng-periode (1723-1735) / Qianlong-periode (1736-1795) Physical kenmerken: porselein met emailkleuren en verguldsel Material: porselein glazuur email goud Techniek: draaiend bewerken / bakken / schilderen / emailleren / vergulden / glazuren Dimensions: geheel: h 4 cm. (kop en schotel)kop: h 3, 6 cm. rand: d 7 cm. voet: d 3, 3 cm. schotel: h 1, 9 cm. rand: d 11, 7 cm. voet: d 6, 9 cm.